Sote de morcovi

Printeaza

Sote de morcovi din: morcovi, carnati cabanos, rosii, unt, zahar, ulei, sare.

Ingrediente:

  • 700 g morcovi
  • 4-5 cârnaţi cabanos
  • 1 cutie cu roşii decojite
  • 2 linguri cu unt
  • 1 linguriţă cu zahăr
  • ulei,sare

 

Mod de Preparare Sote de morcovi:

Curăţă morcovii şi pune-i la fiert în apă cu zahăr şi un praf de sare. Separat, rumeneşte carnaţii în ulei încins.

Scoate-i apoi pe o hârtie absorbantă.

Când morcovii sunt aproape fierţi, scurge-i bine şi căleşte-i în puţin unt, amestecând uşor.

Adaugă apoi carnaţii, sucul de roşii şi roşiile decojite şi tăiate mărunt.

Lasă pe foc să dea în câteva clocote, după care potriveşte gustul de sare sau, eventual, de zahăr.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.