Sote de roşii

Printeaza

Sote de rosii din: rosii, unt sau ulei, piper si sare.

Ingrediente:

  • 1 kg de rosii
  • 100 g unt sau ulei
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Rosiile se spala, se cresteaza si se oparesc in apa clocotita, pentru ca sa se poata curata de pielita, apoi se curata de seminte, se taie in bucati, se scurg de zeama si, dupa ce se pun intr-o cratita cu unt cu cu ulei incalzit bine, se calesc pe foc iute 10 minute.

La urma se adauga piper si sare dupa gust. Se serveste ca garnitura.

 

Poftă bună!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.