Varza de Bruxelles cu bacon din: bacon, supa de pui, varza de bruxelles si ceapa. Ingrediente: 3 felii de bacon 1-1/2 cesti supa de pui verze de bruxelles 1 ceapa toccata Mod de preparare: Gatiti baconul la foc mare pana se rumeneste. Scoateți și scurgeti pe prosoape de hartie. Pastrati in tigaie 2 lingurite […]
Sote de varza de bruxelles cu aroma de usturoi
PrinteazaSote de varza de bruxelles cu aroma de usturoi din varza de bruxelles, ulei de masline, usturoi.
Varza de Bruxelles este bogată în nutrienți esențiali, inclusiv vitaminele C și K, acid folic, vitamina A, potasiu și fibre dietetice. Aceasta conține, de asemenea, cantități mici de proteine și carbohidrați.
Ingrediente:
- 1 kg varza de bruxelles inghetate sau proaspete
- Ulei de masline
- 3-4 catei usturoi, zdrobit
Mod de preparare:
Daca folositi verze proaspete indepartati primul strat de frunze, daca folositi congelate nu trebuie sa indepartati nimic.
Intr-o tigaie mare adaugati ulei de masline, incingeti si incorporati verzele.
Gatiti cateva minute, pana se inmoaie, apoi adaugati usturoiul zdrobit si mai gatiti 1 minut.
Serviti cu friptura sau salata, dupa preferinta.
Sote de varza de bruxelles cu aroma de usturoi
4 portii, fiecare contine
- 10gr carbohidrati
- 4gr fibra
- 4gr proteina
Pofta buna!
poate iti place si:
Varza de Bruxelles cu bacon
Reteta varza de Bruxelles cu cascaval
Reteta varza de Bruxelles cu cascaval din: varza, unt, cascaval, pesmet, sare. Ingrediente: 800 g varză de Bruxelles 2-3 linguri cu unt 200 g caşcaval 2 linguri cu pesmet sare Mod de preparare: Curăţaţi verzele de partea veştedă, spălaţi în 2-3 ape, scurgeţi şi fierbeţi în apă care clocoteşte. Adăugaţi 1 lingură cu […]
Supa-crema din Varza de Bruxelles
Supa-crema din Varza de Bruxelles din: varza de Bruxelles, ou, cartof, praz, ceapa, dovlecel, faina, lapte, unt, marar, patrunjel, sare. Ingrediente: 600 g varză de Bruxelles un ou un cartof un praz mic o ceapă un dovlecel mic o linguriţă făină 100 ml lapte 100 g unt mărar şi pătrunjel tocate fin sare Mod […]
Pofta buna!