Sote de varza de bruxelles cu castane din: castane, lapte, varza de bruxelles, unt, ceapa, vin alb, apa. Ingrediente: 225gr castane 120ml lapte 500gr varza de bruxelles 2 linguri unt 1 ceapa, tocata 2-3 linguri vin alb sau apa Mod de preparare: Crapati castanele si fierbeti in apa clocotita timp de 6-8 […]
Sote de varză de Bruxelles cu usturoi si nucsoara
PrinteazaSote de varză de Bruxelles cu usturoi si nucsoara din: varza de Bruxelles, supa de legume, ulei, ceapa, usturoi, nucsoara, sare si piper.
- 500 g varză de Bruxelles proaspătă
- 500 ml supă de legume
- 40 g ulei
- 20 g ceapă franțuzească
- 20 g usturoi
- nucșoară rasă
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se curăță varza și se opărește în apă clocotită cu sare timp de cca 3 min.
Se trece printr-un jet de apă rece, pentru a-și păstra culoarea. Se toacă ceapa și usturoiul.
Se toarnă supa de legume într-o oală potrivită. Se adaugă varza de Bruxelles și se lasă să fiarbă înăbușit până este gata (nu se lasă să devină prea moale). Se lasă să se scurgă varza.
Se topește untul într-o tigaie, se înăbușă ceapa și usturoiul, se adaugă varza de Bruxelles și se călesc împreună.
Se condimentează după gust, cu sare și piper.
Sote de varză de Bruxelles cu usturoi si nucsoara
Pofta buna!
poate iti place si:
Reteta zilei: Sote de varza de bruxelles
Sote de varza de bruxelles din: varza de bruxelles, ulei, ceapa verde, condimente, sos de soia. Ingrediente: 450gr varza de bruxelles 1 lingura ulei 2 fire ceapa verde, tocata 1/2 lingurita condimente 1 lingura sos de soia Mod de preparare: Radeti varza de bruxelles. Incalziti uleiul si adaugati varza, impreuna cu ceapa verde. […]