Sote de verze de bruxelles cu bacon si nuci din: verze de bruxelles, nuci, unt, bacon, sare, piper.
Această legumă oferă o cantitate semnificativă de fibre dietetice, care ajută la menținerea sănătății intestinale, promovând regularea tranzitului intestinal și prevenind constipația.
Sulforafanul, un compus găsit în varza de Bruxelles, este asociat cu capacitatea de a preveni creșterea celulelor canceroase și de a inhiba dezvoltarea tumorilor.
Sote de varza de bruxelles din: varza de bruxelles, ulei, ceapa verde, condimente, sos de soia. Ingrediente: 450gr varza de bruxelles 1 lingura ulei 2 fire ceapa verde, tocata 1/2 lingurita condimente 1 lingura sos de soia Mod de preparare: Radeti varza de bruxelles. Incalziti uleiul si adaugati varza, impreuna cu ceapa verde. […]
Varza de Bruxelles cu cascaval din: varza de Bruxelles, unt, cascaval, pesmet, sare. Ingrediente: 800 g varză de Bruxelles 2-3 linguri cu unt 200 g caşcaval 2 linguri cu pesmet sare Mod de preparare: Curăţaţi verzele de partea veştedă, spălaţi în 2-3 ape, scurgeţi şi fierbeţi în apă care clocoteşte. Adăugaţi 1 lingură cu […]
Supa de piureu de varza de Bruxelles din: varza de Bruxelles, unt, faina, sare. Ingrediente: o varză de Bruxelles o lingură unt o lingură făină sare Mod de preparare: Varza de Bruxelles, după ce a fost curăţată, o fierbem îm apă clocotindă, sărată. Se face un rântaş din unt şi făină, de culoare deschisă, […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.