Soté de vita cu masline

Printeaza

Sote de vita cu masline din: spata manzat, masline, ardei, rosii, ulei, supa de vita, ceapa, usturoi, sare si faina.

Ingrediente:

  • spată mânzat 1 kg
  • măsline 200 g
  • ardei 200 g
  • rosii 800 g
  • ulei 20 ml
  • supă de vită 500 ml
  • ceapă 100 g
  • usturoi 20 g
  • sare după gust
  • făină 15 g

 

Mod de preparare:

Sotăm carnea într-o cratită cu putin ulei, peste care adăugăm ceapa și usturoiul tocat, adăugăm supa de vită si se fierbe o oră.

După o oră carnea se scoate din sos, reglăm consistenta cu apă si făină, apoi stecurăm.

Repunem carnea în sos peste care adaugăm rosiile, ardeii tăiati cuburi și măslinele apoi fierbem încă 10 minute.

 

Sote de vita cu masline

Pofta buna!

 

 

Rețeta Murături în Saramură

Rețeta Murături în Saramură din: castraveti, apa, sare, otet de vin alb, usturoi, foi de dafin, piper negru, coriandru, boabe de mustar, zahar, ulei de masline, ardei iute, frunze de visin. Ingrediente: 1 kg de castraveți proaspeți 2 litri de apă 100 g sare 200 ml oțet de vin alb 4-5 căței de usturoi, zdrobiți […]

Savarina – Desert delicios cu istorie bogată

Savarina – Desert delicios cu istorie bogată din: faina, drojdie, oua, zahar, lapte, coaja de lamaie, sare, unt, apa, sirop. Ingrediente: 250 g făină 15 g drojdie proaspătă 4 ouă 50 g zahăr 100 ml lapte cald Coaja rasă de la o lămâie Un praf de sare 50 g unt 100 ml apă Pentru sirop: […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.