Sote de vita cu muguri de fasole

Printeaza

Sote de vita cu muguri de fasole din: carne de vita, ceapa, usturoi, morcovi, broccoli, ciuperci, ardei gras, muguri de fasole, ulei de masline, piper, praf de usturoi, sos tabasco, scortisoara, supa de vita si sare.

Ingrediente:

  • carne de vită tăiată julienne 800 g
  • ceapă tocată mărunt 50 g
  • usturoi tocat 10 g
  • morcov julienne 250 g
  • broccoli bucătele 200 g
  • conopidă bucatele 250 g
  • ciuperci julienne 250 g
  • ardei gras rosu julienne 50 g
  • muguri de fasole 1000 g
  • ulei de măsline 10 ml
  • piper, praf de usturoi, sos Tabasco, scortisoară 10%
  • supă de vită 200 ml
  • sare dupa gust

 

Mod de preparare:

Într-o cratită se sotează în ulei de măsline ceapa și usturoiul tocate mărunt. Se adaugă carnea de vită tăiată julienne și se găteste până când aceasta capătă o culoare maronie.

Apoi se adaugă toate legumele cu exceptia mugurilor de fasole. Peste toate ingredientele se adaugă supa de vită, piper, sos Tabasco, praful de usturoi si scortisoara.

Se acoperă si se fierbe timp de aproximativ 20 de minute, amestecând ocazional. Adăugati mugurii de fasole și gătiti încă 5 minute.

Sote de vita cu muguri de fasole

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.