Soté de vita

Printeaza

Sote de vita din: carne de vita, vin rosu, morcov, ceapa rosie, ulei de floarea soarelui, concentrat de vita, cimbru, foi de dafin, telina, pasta de tomate, ciuperci, bacon, toast si sare.

Ingrediente:

  • carne de vită 720 g
  • vin rosu 200 ml
  • morcov 60 g
  • ceapă rosie 50 g
  • ulei de floarea soarelui 30 ml
  • concentrat de vită (demi-glacé) 250 ml
  • cimbru, foi de dafin după gust
  • telină frunze 40 g
  • pastă de tomate 60 g
  • ciuperci 40 g
  • bacon 30 g
  • toast 20 g
  • sare după gust

 

Mod de preparare:

Carnea de vită se taie cuburi si se marinează în vin rosu cu: ceapă, morcovi, cimbru si foi de dafin timp de 12 -24 ore. scoate carnea din marinată, se sotează în ulei împreună cu legumele.

deglasează cu vin rosu si marinată, se reduce, se adaugă demi-glacé, pasta de tomate, se îngroasă si se asezonează. servește cu garnitură  obtinută din ciuperci, bacon, ceapă, crutoane.

 

Soté de vita

Pofta buna!

 

 

 

 

Ghebe cu Bacon și Ceapă Caramelizată

Ghebe cu Bacon și Ceapă Caramelizată: O mâncare plină de arome și texturi, perfectă pentru un prânz robust sau ca garnitură într-o cină festivă. Gustul pământiu al ghebelor este perfect complementat de dulceața cepei caramelizate și de textura crocantă a baconului, oferind un contrast delicios. Ingrediente: 500 g ghebe proaspete, curățate bine 200 g bacon, […]

Grand Marnier Mimosa

Grand Marnier Mimosa: o variantă elegantă și sofisticată a clasicei Mimoze, îmbogățită cu arome complexe de portocală datorită lichiorului Grand Marnier. Această băutură este perfectă pentru brunch-uri, ocazii festive sau pentru momentele când vrei să adaugi un strop de rafinament unei rețete clasice. Combinația dintre sucul proaspăt de portocale și spumantul sec oferă o băutură […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.