Spagheta cu oua, branza si sos de rosii

Printeaza

O reteta de Spagheta cu ouă, branza si sos de rosii din: spaghete, ou, unt, branza sarata, rosii, zahar, sare si piper.

Ingrediente:Spagheta cu oua, branza si sos de rosii

  • 500 g spaghete
  • 4 ouă
  • 2 linguri unt
  • 2 linguri brânză sărată rasă
  • 500 g roşii
  • 1 linguriţă zahăr
  • sare şi piper, după gust

Mod de preparare:

Se fierb spaghetele în apă cu puţină sare, se spală, se strecoară şi se amestecă cu o lingură de unt. Se fierb ouăle tari, se curăţă de coajă şi se taie în rondele. Se pregăteşte lin sos din amestecul de roşii curăţate dc pieliţe şi seminţe, trecute prin sită, amestecate cu o linguriţă de unt, o linguriţă de zahăr, puţină sare şi piper.

Se unge bine cu unt un vas de Jena şi se pun un strat de spaghete, unul din rondele de ouă, şi se toarnă deasupra câteva linguri de sos. Se continuă etajarea până ce forma sc umple şi se introduce la cuptor până se rumeneşte frumos.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.