Spaghete aromate

Printeaza

Spaghete aromate din: spaghete, usturoi, ansoa, menta, capere, masline.

Ingrediente:

  • 2 catei de usturoi, tocati mărunt
  • 2 catei de usturoi, tocati mărunt
  • 1/3 cană (90 ml) ulei de măsline extravirgin
  • 6 fileuri de ansoa
  • 2 linguri mentă proaspătă, tocată mărunt
  • 4 linguri pătrunjel proaspăt, tocat mărunt
  • 500 g spaghete
  • 2 linguri capere
  • 12 măsline negre, fără sâmburi şi tocate mare

 

Mod de preparare:

Spaghete aromate: Se căleşte usturoiul în ulei, într-o tigaie, la foc mediu, timp de circa 3 minute. Se adaugă fileurile de anşoa şi se prăjesc 5 minute, fărâmiţându-se cu o furculiţă.

Se ia tigaia de pe foc şi se adaugă menta şi pătrunjelul.

Intre timp, se fierb spaghetele într-o oală mare cu apă sărată clocotită, timp de cca 10-12 minute, să fie al dente. Se scurg şi se amestecă împreună cu sosul.

Se presară caperele şi măslinele tocate, se amestecă bine şi se serveşte preparatul fierbinte.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.