Spaghete bolognese cu sos delicios de rosii si ardei

Printeaza

Spaghete bolognese cu sos delicios de rosii si ardei din: ceapa, usturoi, morcov, ulei de masline, carne tocata, oregano, sare, piper, sos de rosii, supa, vin rosu, ardei gras si spaghete.

Ingrediente:

  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 1 morcov
  • 2 linguri ulei de masline
  • 500 g carne tocata
  • 1 lingurita oregano
  • sare
  • piper
  • 3 linguri sos de rosii
  • 250 ml vin rosu
  • 350 ml supa
  • 1 ardei gras rosu
  • 400 g spaghete

 

Mod de preparare:

Curăţaţi ceapa şi usturoiul şi tocaţi-le mărunt. Curăţaţi morcovii şi tăiaţi-i cubuleţe. încingeţi o lingură de ulei într-o tigaie mai mare şi căliţi morcovii, ceapa şi usturoiul, apoi scoateţi-i din tigaie.

Puneţi în tigaie carnea tocată şi prăjiţi-o.

Adăugaţi morcovii, ceapa, usturoiul, oregano, sarea şi piperul şi amestecaţi bine.

Turnaţi vinul şi supa şi fierbeţi totul la foc mic cca 30 de minute. 2 Spălaţi ardeiul, îndepărtaţi-i seminţele, tăiaţi-l cubuleţe şi adău­gaţi-l în sos în ultimele 10 minute.

Intre timp, fierbeţi pastele în apă cu sare, conform indicaţiilor de pe ambalaj, scurgeţi-le şi amestecaţi-le cu sosul pregătit.

Dacă doriţi, mai presăraţi-le cu piper.

 

Spaghete bolognese cu sos delicios de rosii si ardei

Poftă bună!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.