Spaghete bologneze
PrinteazaO reteta de spaghete bologneze cu carne de vita tocata, praz, morcov, ceapa, usturoi, ulei, rosii, bulion, patrunjel, sare si piper.
- 250 g carne vită tocată
- 400 g spaghete
- 1 bucată praz
- 1 morcov
- 1 ceapă
- 1 căţel usturoi
- 4 linguri ulei
- 1 conservă roşii întregi
- 3 linguri bulion
- pătrunjel verde tocat
- sare
- piper
Mod de preparare:
Intr-o oală cu apă şi sare pui spaghetele să fiarbă. Când sunt gata, le clăteşti cu apă rece. Cureţi morcovul îl speli şi îi tai rondele. Ceapa şi prazul le tai mărunt.
Căleşti într-o tigaie morcovul, ceapa, usturoiul, prazul şi roşiile întregi din conservă. Condimentezi cu sare şi piper după gust. Adaugi carnea de vită şi laşi -să fiarbă 30 minute. Serveşti ‘spaghetele alături de carnea tocată.
Spaghete bologneze
Poftă bună!