Spaghete carbonara cu branza de oaie
PrinteazaSpaghete carbonara cu branza de oaie din: spaghete, kaizer, smantana, branza, unt, patrunjel, sare, piper, patrunjel.
- 400 g spaghete
- 200 g kaizer
- 100 g smântână
- 2 gălbenuşuri
- 150 g brânză de oaie
- 50 g unt
- piper
- sare
- 2 fire pătrunjel verde
- 2 linguri parmezan
Mod de preparare:
Amesteci gălbenuşurile cu smântână, brânza rasă mărunt şi piper măcinat. Tai kaizerul în fâşii subţiri şi le rumeneşti în unt.
Fierbi spaghetele al dente, în apă cu sare, apoi le strecori, le scurgi bine şi le răstorni peste kaizerul prăjit, amestecând.
Iei vasul de pe flacără şi, peste spaghete, torni sosul format din smântână, după care omogenizezi. Repartizezi spaghetele în farfurii şi presari deasupra parmezan şi frunzuliţe de pătrunjel.
Serveşti preparatul fierbinte, ajutându-te de o lingură şi o furculiţă.
Spaghete carbonara cu branza de oaie
Pofta buna!