Spaghete carbonara cu branza de oaie

Printeaza

Spaghete carbonara cu branza de oaie din: spaghete, kaizer, smantana, branza, unt, patrunjel, sare, piper, patrunjel.

Ingrediente:Spaghete_carbonara_cu_branza_de_oaie

  • 400 g spaghete
  • 200 g kaizer
  • 100 g smântână
  • 2 gălbenuşuri
  • 150 g brânză de oaie
  • 50 g unt
  • piper
  • sare
  • 2 fire pătrunjel verde
  • 2 linguri parmezan

 

Mod de preparare:

Amesteci gălbenuşurile cu smântână, brânza rasă mărunt şi piper măcinat. Tai kaizerul în fâşii subţiri şi le rumeneşti în unt.

Fierbi spaghetele al dente, în apă cu sare, apoi le strecori, le scurgi bine şi le răstorni peste kaizerul prăjit, amestecând.

Iei vasul de pe flacără şi, peste spaghete, torni sosul format din smântână, după care omogenizezi. Repartizezi spaghetele în farfurii şi presari deasupra parmezan şi frunzuliţe de pătrunjel.

Serveşti preparatul fierbinte, ajutându-te de o lingură şi o furculiţă.

Spaghete carbonara cu branza de oaie

Spaghete_carbonara_cu_branza_de_oaie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.