Spaghete carbonara cu sunca si spanac
PrinteazaSpaghete carbonara cu sunca si spanac din: spanac, şuncă, spaghete, smântână de gătit, usturoi, ceapa, unt, caşcaval sau parmezan.
Ingrediente:
- 450 g spanac
- 200 g cuburi de şuncă
- 400 g spaghete
- 100 ml smântână de gătit
- 2 căţei usturoi
- 1 ceapă
- 100 g unt
- caşcaval sau parmezan pentru servit
Mod de preparare:
Spanacul se opăreşte 2 minute în apă clocotită şi apoi se scurge şi se toacă mărunt.
In unt topit, se pun ceapa şi usturoiul să se călească, se adaugă spanacul, se lasă 5 minute amestecând şi apoi se adaugă smântână. Se lasă un minut şi apoi se trage vasul de pe foc.
Şunca se rumeneşte într-o tigaie cu foarte putină grăsime, iar pastele se fierb conform indicaţiilor de pe pachet.
Se scurg pastele si se pun în tigaia cu spanac, se adaugă şunca, se amestecă pe foc, se lasă 2 minute si se aduc calde la masă, presărate cu caşcaval sau parmezan.
Spaghete carbonara cu sunca si spanac
Pofta buna!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/spaghete-carbonara-cu-sunca-si-spanac html