Spaghete carbonara în sos de smântână
PrinteazaSpaghete carbonara în sos de smântână din: spaghete, bacon, sare, ulei, parmezan, smantana, oua si piper.
- 400 g spaghete
- 200 g bacon impanat
- sare
- 2 linguri ulei
- 140 g parmezan proaspat ras
- 150 g smantana
- 2 oua
- piper
Mod de preparare:
Spaghetele se fierb al dente în apă clocotită cu sare, conform indicaţiilor de pe ambalaj. Se taie cuburi baconul şi se prăjeşte în ulei încins; se păstrează la cald în tigaie. Se bat ouăle cu smântână şi parmezan.
Se scurg pastele şi se adaugă în tigaie cu bacon; se amestecă rapid. Se toarnă sosul de smântână, se amestecă şi se serveşte imediat. Se presară piper proaspăt măcinat şi se ornează după fantezie.
Spaghete carbonara în sos de smântână
Pofta buna!
Arata foarte bine spaghetele astea!
Spaghetele astea vreau sa le incerc, sa vad ce dracu imi iese