Spaghete cu carnati si rosii din: spaghete, rosii, carnati, ciuperci, ardei, praz, usturoi, maghiran, cimbru, ulei, sare, piper, boia.
Ingrediente:
400 g spaghete
1-2 cârnaţi afumaţi
750 g roşii
1-2 ardei graşi roşii
3-4 ciuperci champignon
1-2 fire de praz
2-3 căţei de usturoi
1 legătură de maghiran
1 crenguţă de cimbru
ulei
sare
piper
boia
Mod de preparare:
Opăreşte roşiile, curăţă-le de pieliţă şi taie-le în bucăţi.
Curăţă ciupercile, prazul şi usturoiul, frunzele de maghiran şi cimbrul şi toacă-le mărunt, între timp, fierbe spaghetele în apă cu sare şi pune-le la scurs.
Căleşte în puţin ulei prazul, usturoiul, ardeii, ciupercile, roşiile şi ierburile.
Ţine pe foc 2-3 minute, apoi potriveşte gustul de sare, piper (mai mult pentru aromă) şi boia iute.
Taie cârnăciorii felii subţiri, frige-i într-o tigaie şi adaugă-i peste legume.
Formează cuiburi din spaghete în fiecare farfurie, adaugă sosul din legume şi cârnăciori şi serveşte fierbinte.
Spaghete cu sfecla si morcov din: sfecla, spaghete, miez de nuca, morcov, sare. Ingrediente: 1 sfeclă roşie 200 g spaghete 100 g miez de nucă 1 morcov sare verdeaţă Mod de preparare: Pune sfecla la fiert fără s-o decojeşti, când dă apa în clocot. Las-o pe foc 15-20 de minute sau până când furculiţa intră […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.