Spaghete cu carne de curcan si ardei iute din: spaghete de preferinţă integrale, carne tocată de curcan, pastă de roşii, caşcaval, ciuperci, ceapa, ulei de măsline extravirgin, ardei gras roşu, cimbru uscat, busuioc, sare.
Ingrdiente:
500 g spaghete de preferinţă integrale
500 g carne tocată de curcan
4 linguri pastă de roşii
200 g caşcaval
1 conservă (400 g) ciuperci
2 cepe
3 linguri ulei de măsline extravirgin
1 ardei gras roşu
1 ardei iute
cimbru uscat măcinat
busuioc
sare
Mod de preparare:
Pui la fiert pastele în apă fierbinte, uşor sărată, urmând instrucţiunile de pe ambalaj sau reducând timpul de fierbere, dacă le- doreşti „al dente”.
Intre timp, căleşti ceapa, ardeiul gras şi cel iute, toate curăţate şi tocate mărunt, în prealabil.
Adaugi carnea tocată, ciupercile scurse din conservă, pasta de roşii şi 250 ml apă fiartă, în care au fiert spaghetele.
Inăbuşi totul sub capac, amestecând periodic, până obţii un sos gros.
Presari cimbru şi busuioc verde sau uscat şi potriveşti de sare.
Strecori pastele fierte şi le amesteci cu sosul. Le porţionezi şi razi deasupra caşcaval.
Spaghete cu creveti din: ulei de masline, ceapa, usturoi, ardei iute, vin alb, rosii, suc de lamaie, busuioc, patrunjel, sare de mare, piper, spaghete, supa de pui, creveti, parmezan. Ingrediente: 1 lingura ulei de masline ½ ceasca ceapa cubulete 4 catei de usturoi tocat 1 ardei iute, feliat ½ ceasca de vin alb 1 cană […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.