Spaghete cu carne tocata de vita si legume
PrinteazaSpaghete cu carne tocata de vita si legume din: ulei de masline, carne de vita, condimente pentru pui, ceapa rosie, usturoi, telina, ardei gras, dovlecel, rosii in suc, pasta de rosii, otet balsamic, supa de vita, spaghete.
- 3 linguri ulei de măsline
- 300 g carne de vită tocată
- 1 linguriţă condimente pentru pui
- 1 ceapă roşie, tocată
- 1 căţel de usturoi, zdrobit
- 1 codiţă de ţelinâ, tocată
- 1 buc ardei gras roşu, tocat
- 1 dovlecel, tăiat cuburi
- 300 g roşii în suc din conservă
- 3 linguri pastă de roşii
- 1 lingură oţet balsamic
- 200 ml supă limpede de vită
Ingrediente pentru spaghete:
- 1 cub de concentrat de supă
- 4 morcovi, tăiaţi fâşii subţiri
- 4 dovlecei, tâiati fâşii subţiri
- 1 punga spaghete
Mod de preparare:
Prăjeşte carnea în uleiul de măsline, asezonează cu piper negru proaspăt măcinat şi apoi adaugă condimentul pentru pui şi continuă să ţii pe foc 10 minute.
Adaugă ceapa şi prăjeşte 5 minute, apoi adaugă usturoiul, ţelina, ardeiul şi dovlecel şi prăjeşte câteva minute.
Adaugă roşiile, pasta de roşii, oţetul balsamic şi supa. Acoperă cu capac şi lasă să fiarbă 25 minute la foc mic, până când carnea se pătrunde.
Fierbe legumele pentru spaghete în apă cu cubul concentrat câteva minute. Scurge de lichid şi serveşte cu sosul de carne.
Spaghete cu carne tocata de vita si legume
Pofta buna!
Bune spaghetele cu carne tocata