Reteta spaghete bologneze cu oregano din: spaghete, carne tocata, ceapa, ardei, morcov, suc de rosii, usturoi, ulei, sare, piper, oregano, busuioc. Ingrediente: 1 pachet spaghete 250 g carne tocată (amestec vită şi porc) 2 cepe mari 1 ardei gras roşu 1 morcov 300 ml suc de roşii 2-3 căţei de usturoi 4 linguri ulei sare […]
Spaghete cu carne de vita
PrinteazaSpaghete cu carne de vita din: carne de vita, spaghete, ceapa, ketchup, maioneza, suc de rosii, ulei, supa, cascaval.
- 8 felii carne de vita fasii subtiri
- 1 pachet spaghete groase
- 1 ceapa
- 3 cescute ketchup
- 2 linguri maioneza
- 1 cescuta suc de rosii
- 3 linguri ulei
- supa de carne sau zarzavat
- cascaval
Mod de preparare:
Fierbi spaghetele in apa usor sarata, in care adaugi si o lingura de ulei.
Deasupra feliei de carne presari o lingurita de cascaval ras, apoi cateva spaghete (10-12), asa incat sa iasa de o parte si de alta a feliei. Rulezi felia si o prinzi cu scobitoare.
Astfel pregatesti toate rulourile. Le pui intr-o tigaie si le rumenesti cate un minut.
Le scoti si, in aceeasi tigaie, rumenesti ceapa tocata marunt, apoi adaugi sosul de rosii, ketchup, maioneaza si supa.
Lasi sosul sa fiarba 5 minute, apoi adaugi rulourile. Continui fierberea la foc potrivit.
Spaghete cu carne de vita
Pofta buna!
poate iti place si:
Spaghete cu sos rosu
Spaghete cu sos rosu din: ulei de masline, ceapa, usturoi, rosii, carnati, carne de vita, oregano, frunza de dafin, sare. Ingrediente: 1 lingură de ulei de năsline 1 ceapă medie, tocată mărunt 2 căţei de usturoi maruntit 2 conserve (a câte 80 g) de roşii mărunţite cât să capete consistenţa unui piure 230 g de […]
Pofta buna!