Spaghete cu ceapa verde si ardei din: ulei de masline, foi de dafin, patrunjel, zahar, oregano, usturoi, ceapa verde, rosii decojite, ardei iute pisat, supa de verdeata si spaghete.
Ingrediente:
3 linguri ulei de măsline
2 foi de dafin
pătrunjel verde
zahăr
1 lingură oregano
3 căţei de usturoi
500 g ceapă verde
200 g roşii decojite
1/2 lingură ardei iute pisat
175 ml supă de verdeaţă
300 g spaghete
Mod de preparare:
Incălzeşti uleiul de măsline într-o cratiţă cu fundul de inox, foarte gros, apoi adaugi ceapa tăiată foarte mărunt, frunzele de dafin, pătrunjelul verde şi oregano.
Amesteci uniform ingredientele, apoi adaugi şi usturoiul tăiat mărunt, după care, timp de 15 minute, laşi la foc mediu.
După aceea adaugi roşiile decojite, tăiate în formă de cuburi, şi ardeii iuţi pisaţi.
Laşi 5 minute la foc mediu, după care adaugi supa de verdeaţă şi adaugi 30 g zahăr, pentru a diminua aciditatea roşiilor.
Pui spaghetele să fiarbă în apă puţin sărată, care dă în clocot, apoi le scoţi şi le amesteci cu sosul obţinut.
Spaghete picante cu rosii si ceapa verde din: spaghete, rosii, ceapa verde, ardei iute, ulei si sare. Ingrediente: 300 g spaghete 4 rosii bine coapte 4-5 codite de ceapa verde 2 ardei iuti 2 linguri ulei sare Mod de preparare: Se taie ardeii iuţi pe lungime, se îndepărtează seminţele şi nervurile cu ajutorul unui […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.