Spaghete cu chiftele de ton si busuioc din: spaghete, ulei de măsline, ceapa, telina, morcov, usturoi, pulpă de roşii la conserva, busuioc proaspăt, sare, piper, ton scurs, fulgi de ardei iute, usturoi, muguri de pin, coaja de lămâie, pesmet, ou bătut, pătrunjel, ulei de măsline, sosul de roşii (preparat), ulei de măsline extra virgin. Ingrediente: 375 g spaghete Pentru sosul de roşii: 4 linguri ulei de […]
Spaghete cu chiftelute si pesto
PrinteazaSpaghete cu chiftelute si pesto din: spaghete, leurda, spanac, patrunjel, usturoi, marar, ceapa verde, usturoi verde, nuci pisate, sare, piper, ulei, paine, carne de pui, pesmet, ulei.
- 400 g spaghete
- 2 legaturi leurda
- 2 legaturi spanac
- 3 legaturi patrunjel
- 2 catei de usturoi
- 1 legatura marar
- 2 legaturi ceapa verde
- 1 legatura usturoi verde
- 100 g nuci pisate (dupa gust)
- sare
- piper
- 3 linguri ulei
- 2 felii paine
- 500 g carne de pui
- pesmet
- ulei pentru prajit
Mod de preparare:
Cureţi, speli şi tai mărunt verdeţurile. Speli şi cureţi de pieliţe carnea de pui. O toci şi îi pui sare şi piper.
Adaugi pâinea înmuiată în apă şi mărunţită, mărarul, pătrunjelul, legăturile de ceapă şi usturoi, modelezi chifteluţele şi le dai prin pesmet. Le prăjeşti în baie de ulei.
Fierbi pastele conform instrucţiunilor. Faci un sos pesto din spanac, leurdă, usturoi tăiat fin, ulei, sare, pe care le freci bine, până obţii o pastă fină.
Pui spaghetele în sos şi amesteci bine, împreună cu miezul de nucă zdrobit. Adaugi chifteluţele şi serveşti.
Spaghete cu chiftelute si pesto
Pofta buna!
poate iti place si:
Spaghete cu chiftelute de peste
Spaghete cu chiftelute de peste din: conserve de ton, pesmet, oua, seminte, tarhon, ulei, spaghete, rosii intregi la conserva, usturoi. Ingrediente: 4 conserve a câte 150g de ton în saramură, scurs 140g de pesmet 2 ouă 2 linguri mix de seminţe 1 legătură mică âe tarhon, doar frunzele păstrate şi tocate 1 lingură ulei de […]
Pofta buna!