Spaghete cu amestec de ciuperci

Printeaza

Spaghete cu amestec de ciuperci din: amestec de ciuperci, arpagic, ulei de masline, usturoi, sare, spaghete si busuioc.

Ingrediente:Spaghete_cu_amestec_de_ciuperci

  • 600 g amestec de ciuperci (champignon, bureti, iutari)
  • 2 bulbi de arpagic
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 catel de usturoi
  • sare
  • piper
  • 500 g spaghete
  • 1/2 legatura busuioc

 

Mod de preparare:

Se spala ciupercile, frecandu-le usor pe un prosopel moale, se curata si se taie pe jumatate sau pe sfert, dupa marime. Se curata bulbii de arpagic, se toaca marunt si se calesc, impruna cu ciupercile, in ulei de masline. Se curata usturoiul, se zdrobeste si se caleste in aceeas tigaie, timp de 10 minute, la foc mic, cu capac.

La sfarsit se condimenteaza amestecul cu sare si piper, dupa gust. Spaghetele se fierb in apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj, apoi se lasa sa se scurga. Se spala busuiocul, se scutura, i se rup frunzulitele, se toaca si se presara peste ciuperci.

Serviti spaghetele cu amestecul de ciuperci si ornati-le cu putin busuioc.

Spaghete cu amestec de ciuperci

Spaghete_cu_amestec_de_ciuperci

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Spaghetele cu ciuperci nu au cum sa dea gres niciodata

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.