Spaghete cu amestec de ciuperci
PrinteazaSpaghete cu amestec de ciuperci din: amestec de ciuperci, arpagic, ulei de masline, usturoi, sare, spaghete si busuioc.
- 600 g amestec de ciuperci (champignon, bureti, iutari)
- 2 bulbi de arpagic
- 3 linguri ulei de masline
- 1 catel de usturoi
- sare
- piper
- 500 g spaghete
- 1/2 legatura busuioc
Mod de preparare:
Se spala ciupercile, frecandu-le usor pe un prosopel moale, se curata si se taie pe jumatate sau pe sfert, dupa marime. Se curata bulbii de arpagic, se toaca marunt si se calesc, impruna cu ciupercile, in ulei de masline. Se curata usturoiul, se zdrobeste si se caleste in aceeas tigaie, timp de 10 minute, la foc mic, cu capac.
La sfarsit se condimenteaza amestecul cu sare si piper, dupa gust. Spaghetele se fierb in apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj, apoi se lasa sa se scurga. Se spala busuiocul, se scutura, i se rup frunzulitele, se toaca si se presara peste ciuperci.
Serviti spaghetele cu amestecul de ciuperci si ornati-le cu putin busuioc.
Spaghete cu amestec de ciuperci
Pofta buna!
Spaghetele cu ciuperci nu au cum sa dea gres niciodata