Spaghete cu carne de curcan
PrinteazaSpaghete cu carne de curcan din: spaghete, legume, carne de curcan, oua, busuioc, usturoi.
- 1 mâna de spaghete
- 200 g legume fierte
- 200 g carne tocată de curcan
- 6 ouă de prepeliţă
- 1 linguriţă legume deshidratate
- 1 linguriţă de ierburi mediteraneene uscate
- ulei cu aromă de busuioc
- 2 căţei de usturoi
- pătrunjel
Mod de preparare:
Se fierb spaghetele în apă cu sare, se scurg şi se trec sub jet de apă rece, apoi se aşază sub formă de cuiburi, în forme de brioşe (de preferat din silicon) unse cu ulei de măsline.
Se pun câte o lingură de legume fierte şi câte o lingură de carne tocată rumenită. Se sparge deasupra câte un ou de prepeliţă. Se dau 15 minute la cuptor; se lasă să se răcească.
Se pasează pătrunjelul cu 2 căţei de usturoi şi o lingură de ulei de măsline; se toarnă peste coşuleţe.
Pofta buna!