Spaghete cu creveti si dovlecei
PrinteazaSpaghete cu creveti si dovlecei din: spaghete, vin, dovlecei, usturoi, ulei de masline, busuioc, sare.
- 400 g spaghete
- 300 g creveti nedecorticati
- 200 ml vin alb
- 2 dovlecei
- 3 catei de usturoi
- 3 linguri cu ulei de masline
- busuioc
- sare
Mod de preparare:
Taie dovleceii in rondele si rumeneste-i pe gratar sau intr-o tigaie de teflon unsa cu unt. Incinge uleiul într-o tigaie.
Adaugă căţeii de usturoi întregi şi lasă-i un minut, apoi îndepărtează-i.
Pune creveţii spălaţi şi tamponaţi cu un şervet absorbant. După 4-5 minute, stinge cu vin şi lasă cinci minute.
Adaugă dovleceii şi pastele fierte separat şi scurse. Presară puţin busuioc şi amestecă uşor, să se întrepătrundă aromele. Serveşte- le fierbinţi.
Spaghete cu creveti si dovlecei
Pofta buna!