Spaghete cu creveti
PrinteazaSpaghete cu creveti din: creveti, rosii, usturoi, spaghete, sare, menta, patrunjel, ulei de masline, piper, vin si supa de legume instant.
- 350 g creveti decorticati congelati
- 500 g rosii mici
- 1 catel de usturoi
- 400 g spaghete
- sare
- 2 fire de menta
- 1/2 legatura patrunjel
- 3 linguri uleid e masline
- piper
- 100 ml vin alb
- 100 ml supa de legume (instant)
Mod de preparare:
Crevetii se dezgheata, se spala si se lasa sa se scurga. Rosiile se taie jumatati. Catelul de usturoi se curata si se taie in feliute subtiri. Se fierb spaghetele in apa cu sare conform indicatiilor de pe ambalaj, se scurg. Verdeturile se spala si li se rup frunzulitele, apoi se toaca.
Crevetii se prajesc 2 minute in ulei la foc iute, se scot din vas si se condimenteaza. Se caleste si usturoiul in acelsi vas. Se adauga vinul, supa si rosiile, se condimenteaza cu sare si piper. Se adauga si crevetii. Se amesteca spaghetele cu verdeata tocata, apoi cu crevetii si rosiile. Se servesc ornate cu frunzulite de patrunjel.
Spaghete cu creveti
Pofta buna!
Prea scumpi crevetii, asa ca o sa folosim altceva, inca nu m-am hotarat ce, dar o sa te anunt