Spaghete cu dovlecei
PrinteazaSpaghete cu dovlecei din: spaghete, spanac, sos pesto, parmezan, dovlecel, ulei de masline, usturoi, sare, piper.
- 500 g spaghete
- 500 g spanac
- 4 linguri sos pesto
- 4 linguri de parmezan ras
- un dovlecel
- 3 linguri ulei de masline
- 3 catei de usturoi
- sare si piper dupa gust
Mod de preparare:
Spanacul se opăreşte în apă cu sare şi se lasă la scurs. Spaghetele se fierb, conform instrucţiunilor de pe pachet, în apa în care a fiert spanacul. Dovlecelul tăiat cubulete se sărează si se lasă la scurs. Usturoiul se căleşte într-o tigaie cu ulei.
Se adaugă feliile de dovlecel, sosul pesto, pastele şi spanacul. Se amestecă şi se ia de pe foc. Serviţi cu parmezan ras pe deasupra.
Spaghete cu dovlecei
Pofta buna!