Spaghete cu dovlecel si ardei iute

Printeaza

Spaghete cu dovlecel si ardei iute din: spaghete, dovlecei, usturoi, ardei iute, sare, piper, busuioc, coaja de lamaie, caşcaval, ulei.

Spaghete cu dovlecel si ardei iute

Ingrediente:

  • 1 pachet spaghete
  • 4 dovlecei
  • 3 căţei usturoi
  • 1 ardei iute tăiat mărunt
  • sare
  • piper
  • 1 legătură busuioc
  • coaja rasă de la 1 lămâie
  • 200 g caşcaval ras
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare:

Prepari pastele conform indicaţiilor de pe ambalaj. Stre­cori apa şi, în acelaşi vas, pui pastele şi uleiul.

Laşi puţin şi adaugi dovleceii raşi şi storşi, usturoiul mărunţit, ardeiul, coaja de lămâie, sare şi piper după gust.

Ţii 10 minute, presari busuiocul tăiat fin şi opreşti focul. Serveşti pastele presărate cu caşcaval ras.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.