Spaghete cu fasole alba

Printeaza

Spaghete cu fasole alba din: sunculita, salvie, fasole alba, spaghete, sare, ulei de masline, ceapa, usturoi, rosii, supa de legume si piper.

Ingrediente:Spaghete_cu_fasole_alba

  • 100 g sunculita
  • 2 fire salvie
  • 1 conserva fasole alba (425 ml)
  • 400 g spaghete
  • sare
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 2 casolete rosii mici (500 g)
  • 250 ml supa de legume (instant)
  • piper

 

Mod de preparare:

Se taie sunculita in feliute. Se spala firele de salvie, se scutura si li se rup frunzulitele. Se scurge fasolea alba din conserva de sucul de prisos. Spaghetele se fierb in apa cu sare dupa indicatiile de pe pachet, apoi se scurg. Se prajesc feliutele de sunculita in ulei, pana ce se rumenesc.

Apoi se iau cu o spumiera si se pun pe un servetel. Frunzele de salvie se calesc in grasimea ramasa. Se curata ceapa si usturoiul, se toaca si se calesc in grasime. Se adauga rosiile, supa si boabele de fasole si se fierb timp de 5 minute.

Se condimenteaza sosul de rosii cu fasole, se amesteca cu spaghetele si se presara cu sunca rumenita si frunzulitele verzi de salvie.

Spaghete cu fasole alba

Spaghete_cu_fasole_alba

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.