Spaghete cu fasole verde si sunca
PrinteazaSpaghete cu fasole verde si sunca
- 150g fasole verde
- 100g fasole alba
- 1/2 ceapa rosie
- 1 usturoi
- 2 linguri ulei de masline
- 1/2 lingura de marar uscat
- sare
- piper
- 2 linguri smantana dietetica
- 80g spaghete
- 25g sunca slaba
Mod de preparare:
Fasolea verde se fierbe 7 minute in apa cusare, se scoate si se taie tecile jumatati.Fasolea uscata se fierbe si ea. Ceapa si usturoiul se taie bucatele mici si secalesc 3 minute.
Se adauga fasolea verde si cea uscata, mararul, sarea si piperul.Zeama de legume amestecata cu o lincura de faina integrala se adauga peste legume, se maesteca si se fierb la foc mic 2-3 minute.
Se ia de pe foc, se adauga smantana si se maesteca continuu. Spaghetele se fierb, se scurg si se adauga legumele si sunca taiata fasii.
Pofta buna!