Spaghete cu fructe de mare si ciuperci
PrinteazaSpaghete cu fructe de mare si ciuperci din: ciuperci, creveti, scoici, spaghete, vin alb, unt, sare, piper.
- 200 g ciuperci
- 200 g creveti mici semipreparati
- 400 g scoici midii
- 200 g spaghete
- 100 ml vin alb
- 100 g unt
- sare
- piper
Mod de preparare:
Punem apă cu sare la fiert. Când clocoteşte, adăugăm scoicile. Fierbem până se desfac. Ce nu se desface, aruncăm.
Spălăm şi decojim creveţii. Punem la fiert apă cu sare şi fierbem spaghetele conform instrucţiunilor de pe pachet. După ce au fiert, le lăsăm în strecurătoare.
Incingem untul într-o cratiţă. Sotăm ciupercile 5 minute, după care adăugăm creveţii. Le lăsăm 5 minute pe foc mic, punem scoicile şi turnăm vinul.
Presărăm sare şi piper şi fierbem 10 minute. Adăugăm spaghetele scurse bine, amestecăm şi oprim focul.
Spaghete cu fructe de mare si ciuperci
Pofta buna!