Spaghete cu fructe de mare si ciuperci

Printeaza

Spaghete cu fructe de mare si ciuperci din: ciuperci, creveti, scoici, spaghete, vin alb, unt, sare, piper.

Ingrediente:Spaghete_cu_fructe_de_mare_si_ciuperci

  • 200 g ciuperci
  • 200 g creveti mici semipreparati
  • 400 g scoici midii
  • 200 g spaghete
  • 100 ml vin alb
  • 100 g unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Punem apă cu sare la fiert. Când clocoteşte, adăugăm scoicile. Fierbem până se desfac. Ce nu se desface, aruncăm.

Spălăm şi decojim creveţii. Punem la fiert apă cu sare şi fierbem spaghetele conform instrucţiunilor de pe pachet. După ce au fiert, le lăsăm în strecurătoare.

Incingem untul într-o cratiţă. Sotăm ciupercile 5 minute, după care adăugăm creveţii. Le lăsăm 5 minute pe foc mic, punem scoicile şi turnăm vinul.

Presărăm sare şi piper şi fierbem 10 minute. Adăugăm spaghetele scurse bine, amestecăm şi oprim focul.

Spaghete cu fructe de mare si ciuperci

Spaghete_cu_fructe_de_mare_si_ciuperci

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.