Spaghete cu fructe de mare si usturoi

Printeaza

Spaghete cu fructe de mare si usturoi din: spaghete, creveti, pasta de tomate, usturoi, patrunjel, ulei de masline, vin, sare, piper, chilii.

Ingrediente:Spaghete_cu_fructe_de_mare_si_usturoi

  • 1 pachet spaghete
  • 300 g creveti congelati
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 4 catei de usturoi
  • 1 legatura de patrunjel
  • 4 linguri ulei de masline
  • 100-150 ml vin alb
  • sare
  • piper
  • chilli

 

Mod de preparare:

Pui apa la fiert, în care adaugi o linguriţă de sare. Când dă în clocot, pui pastele, laşi să fiarbă 8-10 minute, după care le strecori. Pui uleiul la încins într-o tigaie şi căleşti puţin usturoiul zdrobit uşor cu lama cuţitului. Adaugi peste usturoi pasta de tomate, pui puţină apă şi vinul dat în fiert în prealabil şi laşi 10 minute să fiarbă.

Pui creveţii decongelaţi în prealabil şi clătiţi în apă rece. Laşi să fiarbă sosul 5 minute şi condimentezi cu sare, piper şi chilii, după gust. Pui pastele peste sos şi amesteci. Inainte să serveşti, le presari cu patrunjel verde tocat.

Spaghete cu fructe de mare si usturoi

Spaghete_cu_fructe_de_mare_si_usturoi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.