Spaghete cu legume colorate
PrinteazaSpaghete cu legume colorate
- 200 g spaghete
- 2 dovlecei mici
- 5 roşii mari
- 1 ardei galben
- 1 ceapă
- 2 căţei de usturoi
- 2 linguri ulei de măsline sare, piper măcinat
Peparare:
Se curăţă dovleceii, ardeiul şi ceapa, apoi se taie cubuleţe. Se opăresc roşiile cu apă fiartă, se curăţă de coajă, li se scot sâmburii, apoi se taie în felii subţiri. Se curăţă usturoiul si se pisează.
Se călesc ceapa şi usturoiul în ulei. Se adaugă dovleceii, roşiile şi ardeiul, se acoperă cu un capac şi se lasă să se prăjească la foc mic aprox. 15 min. Se sărează şi se piperează.
Se fierb spaghetele după indicaţiile de pe ambalaj şi se amestecă cu legumele. Se servesc imediat.
Fac des paste cu legume, o sa incerc si reteta asta de spaghete. Cred ca ar merge si cu sos de rosii.