Spaghete cu linte si carne afumata
PrinteazaSpaghete cu linte si carne afumata din: carne de porc afumata, spaghete, ulei, praz, linte, bulion, sare, piper, verdeata.
- 300 g carne de porc afumată
- 250 g spaghete
- 60 ml ulei
- 1 fir de praz
- 300 g linte roşie fiartă
- 4 linguri bulion
- sare
- piper
- verdeaţă
Mod de preparare:
Tai carnea de porc cubuleţe şi o căleşti în ulei. Adaugi prazul tăiat mărunt şi laşi să se înmoaie. Când sunt gata, pui lintea fiartă, bulionul şi condimente după gust.
Fierbi pastele în apă uşor sărată, respectând timpul indicat pe ambalaj. Le scurgi şi le treci prin jet de apă.
Le amesteci cu sosul şi le serveşti fierbinţi, alături de un pahar de bere.
Pofta buna!