Spaghete cu parmezan si legume
PrinteazaSpaghete cu parmezan si legume din: ulei de masline, spaghete, frunze de spanac, parmezan, dovlecel verde, usturoi, busuioc verde, sare.
- 100 ml ulei de măsline
- 300 g spaghete
- 500 g frunze de spanac
- 100 g parmezan ras
- 1 dovlecel verde
- 6 căței de usturoi
- 1 crenguță de busuioc verde
- sare
Mod de preparare:
Se fierb pastele în apă cu sare, respectând indicațiile de pe pachet, aproximativ 6-8 minute. Se spală bine frunzele de spanac și se scurg bine de apă. Se spală dovlecelul, se curăță de coajă, se taie rondele.
Se încing 4 linguri de ulei, se adaugă rondelele de dovlecel și frunzele de spanac, usturoiul pisat și se amestecă încontinuu, cu grijă, călindu-le timp de 5-6 minute.
Se pune sare după gust. Se amestecă pastele fierte cu legumele călite, presărând parmezand ras.
Spaghete cu parmezan si legume
Pofta buna!