Spaghete cu parmezan si sos de rosii

Printeaza

Spaghete cu parmezan si sos de rosii din: spaghete, rosii, ceapa, parmezan, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Spaghete cu parmezan si sos de rosii

  • o cutie spaghete
  • 3 roşii
  • o ceapă
  • puţin parmezan
  • 2-3 frunze busuioc
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

In ulei se căleşte ceapa tocată, apoi se presară cu puţină sare. Când s-a înmuiat ceapa, se adugă roşiile fără seminţe, tăiate cuburi. Se presară cu sare şi piper şi se lasă pe foc 10 minute.

Intre timp, se fierb pastele, conform indicaţiilor de pe pachet. Se scot într-o sită, se lasă la scurs apoi se pun în sosul de roşii şi se mai lasă 5 minute.

Se servesc cu parmezan deasupra şi frunze de busuioc.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.