Spaghete cu peste
PrinteazaO reteta de spaghete cu peste din: smantana, fileuri de peste, patrunjel, spaghete, ulei de masline, ceapa, pasta de tomate si lamaie.
- 250 ml smantana
- 200 g fileuri de peste (somon)
- o legatura de patrunjel, proaspat tocat
- 350 g spaghete
- ulei de masline
- 2 cepe, tocate marunt
- 2 linguri pasta de tomate
- coaja rasa de la 1 lamaie, plus sferturi de lamaie pentru servit
Mod de preparare:
Fierbe spaghetele conform instrucţiunilor de pe ambalaj, incinge uleiul intr-o oală încăpătoare, adaugă ceapa şi căleşte câteva minute până se înmoaie.
Incorporează pasta de tomate şi mai fierbe câteva minute. Asezonează, adaugă coaja de lămâie şi smântână. Lasă să se încălzească, apoi adaugă peştele şi pătrunjelul. Inchide focul.
Scurge pastele, păstrează 75 ml din apa în care au fiert şi încorporeaza-le în sos împreună cu apa. Serveşte cu sferturi de lămâie şi pătrunjel tocat.
Spaghete cu peste
Pofta buna!
Incoming search terms:
- spaghete cu peste
Pot sa folosesc si alt peste?