Spaghete cu pipote si sos picant
Printeaza
O reteta delicioasa de spaghete cu pipote, cascaval, ceapa, unt, bulion, sare, piper, cimbru si usturoi.
Ingrediente:
- 300 g spaghete
- 500 g pipote
- 125 g caşcaval
- 2 cepe
- 100 g unt
- 1 lingură bulion
- sare
- piper
- cimbru
- 2-3 căţei de usturoi
Mod de preparare:
Cureţi ceapa, o tai mărunt, o căleşti în unt, adaugi pipotele spălate, usturoiul pisat şi pui sare, piper şi cimbru după gust. Laşi să fiarbă 10 minute pe foc mic, apoi adaugi bulionul desfăcut într-o ceaşcă de apă şi mai dai într-un clocot.
Fierbi spaghetele în apă clocotită cu sare timp de 10 minute, apoi le scurgi, le treci sub un peste sosul cu pipote. Le fierbi 5 minute pe foc mic, le dai deoparte şi presari caşcavalul ras.
Pofta buna!