Spaghete cu pui si mozzarella
PrinteazaSpaghete cu pui si mozzarella din: spaghete, mozzarella, piept de pui, rosii, dovlecel, usturoi, sare, piper, busuioc.
- 100 g spaghete
- 4 bulgăraşi de mozzarella
- 1/4 piept de pui
- 1 dovlecel
- 4 roşii cherry
- sare
- piper mozaic
- ulei
- 2 căţei de usturoi
- 1 linguriţă unt
- busuioc
Mod de preparare:
Taie dovlecelul rondele, fără să-l decojeşti. Presară sare şi lasă rondelele 10 minute la scurs. Fierbe pastele în apă clocotită cu sare, conform indicaţiilor de pe ambalaj.
Porţionează pieptul de pui în fâşii mici, dă-le cu sare şi piper, apoi prăjeşte-le împreună cu usturoiul tăiat felii, iar la final adaugă pastele scurse şi amestecă. Rumeneşte rondelele de dovlecel în ulei pe ambele părţi.
Scoate-le pe o farfurie. Adaugă untul în tigaie, pune bulgăraşii de mozzarella şi roşiile şi lasă-le 2-3 minute la foc mediu.
Pune pastele cu pui în farfurie. Aşază alături câte doi bulgăraşi de mozzarella cu o roşie deasupra şi în evantai dovlecelul.
Decorează cu busuioc proaspăt, presară sare şi piper.
Pofta buna!