Spaghete cu rosii cherry si maghiran
PrinteazaSpaghete cu rosii cherry si maghiran din: spaghete, rosii cherry, maghiran, ulei de masline, usturoi, otet, sare de mare, piper.
- 455 g spaghete
- 300-400 g rosii cherry coapte
- 2 maini frunze proaspete de maghiran
- 6-8 linguri ulei de masline
- 1 catel de usturoi, decojit si tocat marunt
- 1 lingura otet din vin alb sau rosu
- sare de mare si piper negru proaspat macinat
Mod de preparare:
Puneti pastele intr-o oala mare cu apa sarata in clocot si fierbeti-le pana devin al dente. Intre timp ce pastele fierb, taiati in doua rosiile, puneti-le intr-un castron mare, iar peste rosii adaugati verdeturile, uleiul de masline, usturoiul si otetul.
Asezonati dupa gust si strangeti usor rosiile cu mâna, pentru ca textura sa se inmoaie putin. Puneti deoparte castronul cu toate acestea, pana se fac pastele. Scurgeti pastele si, cat sunt inca aburinde, amestecati-le bine cu compozitia de rosii, verificati daca sunt destul de condimentate si serviti.
Spaghete cu rosii cherry si maghiran
Pofta buna!