Spaghete cu rosii si branza

Printeaza

Spaghete cu rosii si branza din: spaghete, sare, busuioc, rosii, piper, telemea de oaie si ulei de masline.

Ingrediente:Spaghete_cu_rosii_si_branza

  • 400 g spaghete
  • sare
  • 1 legatura busuioc
  • 4 rosii mari
  • piper
  • 200 g telemea de oaie
  • 2 linguri ulei de masline

 

Mod de preparare:

Spaghetele se pun la fiert, urmand intocmai indicatiile de pe ambalaj, in putin apa cu sare. Firele de busuioc se spala, se scurg de apa, li se rup frunzulitele, apoi se toaca marunt. Cuptorul se incinge la temperatura de 150 C. Rosiile se spala, se curata, se taie pe jumatate si se asaza intr-o tava de teflon apoi se condimenteaza cu sare si piper.

Telemeaua de oaie se taie cubulete. Bucatile obtinute se aranjeaza pe cate o jumatate de rosie, apoi se dau timp de 5 minute la cuptor. Se scurg spaghetele de apa. Se incinge ulei de masline intr-o tigaie, se adauga spaghetele si se presara cu frunze de busuioc.

Pastele se servesc fierbinti, cu rosii gratinate, cu branza de oaie. Inainte de servire se presara pe deasupra lor cateva frunze intregi de busuioc.

Spaghete cu rosii si branza

Spaghete_cu_rosii_si_branza

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • restaurantedelux ro

1 comentariu

  1. Arata foarte bine spaghetele astea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.