Spaghete cu sos bolognez

Printeaza

Spaghete cu sos bolognez

Ingrediente:Spaghete cu sos bolognez

  • 4 linguri ulei
  • 1 ceapa tocata
  • 2 catei usturoi pisati
  • 1 morcov taiat bucatele
  • 1 tija telina verde tocata marunt
  • 50 g feliute costita tocata marunt
  • 450 g carne tocata vita
  • 150 ml vin rosu sau zeama de carne
  • 2 linguri pasta tomate
  • 395 g rosii conserva

Mod de preparare:

Se calesc ceapa si usturoiul intr-o tigaie timp de 3-4 minute. Se adauga morcovul, telina, costita si se prajesc 5 minute pana ce legumele se inmoaie. Se adauga carnea tocata si se prajeste pana se rumeneste.

Se adauga vinul, pasta tomate si rosiile, se asezoneaza. Se pune totul la fiert si dupa primul clocot se maesteca si se fierbe la foc mic timp de 1 ora si 45 minute. Se serveste cu spaghetele fierbinti.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.