Spaghete cu sos de dovlecei

Printeaza

Spaghete cu sos de dovlecei din: ceapa, morcovi, ardei, dovlecei, ulei, rosii, smantana, sare, piper.

Ingrediente:Spaghete cu sos de dovlecei

  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 dovlecei
  • 1 ardei
  • 50 ml ulei
  • 3 rosii
  • sare
  • piper
  • 100 g smântână
  • 1 pachet spaghete
  • 100 g caşcaval
  • ketchup

 

Mod de preparare:

Se taie 2 cepe julien. Se dau pe râzătoare 2 morcovi carota şi 2 dovlecei în floare, iar 1 ardei capia roşu se taie fâşii subţiri.

Se sotează 5 minute în cratiţa cu 50 ml ulei. Se adaugă 3 roşii decojite şi tăiate cubuleţe, se pun sare, piper, condimente după gust şi 1 legătură pătrunjel tocată mărunt.

Se fierb 15 minute, se lasă să se răcească puţin şi se adaugă 100 g smântână. Se pasează. Se fierbe 1 pachet spaghete timp de cca 10 minute, se scurg de apă şi se toarnă sosul de dovlecei.

Deasupra se rade 100 g caşcaval sau se pun 2-3 linguri de ketchup.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.