Spaghete cu sos de nuci

Printeaza

Spaghete cu sos de nuci

Ingrediente:Spaghete cu sos de nuci

  • 100 g miez de nucă
  • 1 linguriţă de stafide
  • 2 ardei iuţi
  • 30 ml ulei
  • 300 g spaghete
  • sare, piper
  • scorţişoară
  • sucul şi coaja de la 1/2 lămâie.

Preparare:

Se toacă nucile în bucăţele mari. Se taie ardeii în două, se curăţă de seminţe, se spală bine şi se taie în semicercuri.

Se încinge uleiul şi se călesc în el nucile, ardeii şi stafidele. Se adaugă piperul măcinat şi praful de scorţişoară, după gust, sucul şi coaja de lămâie rasă.

Separat, se fierb spaghetele al dente în apă cu sare. Se strecoară şi se servesc fierbinţi, cu sosul de nuci.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.