Spaghete cu sos de rosii si cu maioneza

Printeaza

Spaghete cu sos de rosii si cu maioneza din: spaghete, ceapa, ulei, rosii, pasta de tomate, busuioc, maioneza.

Ingrediente:Spaghete cu sos de rosii si cu maioneza

  • 250 g spaghete
  • 1 ceapă mică
  • puţin ulei
  • 2 roşii
  • 3 linguri pastă de tomate
  • 2 frunzuliţe busuioc
  • 1 linguri maioneză

 

Mod de preparare:

Intr-o oală pui la fiert 2 I de apă cu puţină sare, iar când clocoteşte adaugi spaghetele. Cât timp fierb spaghetele, prepari sosul: într-o cratiţă căleşti în puţin ulei ceapa şi roşiile tăiate mărunt, după aceea adaugi puţină sare, busuioc, pasta de tomate şi 1/2 ceaşcă de apă caldă.

Laşi sosul să fiarbă pe foc mic 5-10 minute, având grijă să amesteci mereu. După ce spaghetele sunt fierte, le scurgi, torni peste ele sosul şi amesteci. Pui câte o lingură de maioneză peste spaghete în fiecare farfurie şi le aduci la masă.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.