Spaghete cu spanac si bacon
PrinteazaSpaghete cu spanac si bacon din: spaghete, bacon, spanac, carne, ulei, oua, smantana.
- 1 pachet de spaghete
- 100 g spanac
- 100 g bacon
- 300 g carne tocată
- ulei de măsline
- sare
- piper
- 2 ouă
- 4 linguri smântână
- 100 g parmezan
Mod de preparare:
Se pune la fiert apă cu o linguriţă de sare; se adaugă spaghetele şi se fierb 10 min. Se călesc în ulei cubuleţe de bacon cu spanac. Se căleşte intr-o picătură de ulei carnea tocată, cu un praf de sare şi piper
Se amestecă smântână cu ouăle şi parmezanul ras, piper şi sare. Se pun pe foc mic, amestecând continuu până dă intr-un clocot şi se îngroaşă puţin, apoi se iau de pe foc.
Se scurg spaghetele şi se amestecă bine cu piureul de spanac. Pe farfurie se aşază câte un cuib de spaghete, în el se pune o lingură de carne tocată.
Pofta buna!