Spaghete cu spanac

Printeaza

Spaghete cu spanac

Ingrediente:Spaghete cu spanac

  • 1 pachet spaghete de 400 sau 500 g
  • 2-3 linguri de ulei
  • 4- 5 căţei de usturoi
  • 250 ml bulion (sau 2-3 linguri pastă tomate)
  • condimente (sare, piper, boia, cimbru)
  • 500 g spanac
  • 1 lingură făină

 

Mod de preparare:

Fierbi spaghetele în apă cu sare. Separat fierbi spa­nacul şi îl toci mărunt. Căleşti puţin în ulei usturoiul cu spanacul, adaugi o lingură de făină şi stingi cu bulion.

Condimentezi după gust şi laşi să fiarbă 2-3 minute. Când e gata sosul îl torni fierbinte peste spaghete.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.