Spaghete cu ficat de pasare
PrinteazaSpaghete cu ficat de pasare din: spaghete, broccoli, tomate, ficat de pasare, ulei de masline, sare, piper.
Ingrediente:
- 250 g spaghete integrale
- 300 g bucheţele de broccoli
- 3 tomate
- 300 g ficat de pasăre
- 2 linguri ulei de măsline
- sare
- piper
Mod de preparare Spaghete cu ficat de pasare:
Spălaţi tomatele, tăiaţi-le în patru, îndepărtaţi seminţele, apoi, tăiaţi-le cubuleţe.
Puneţi broccoli într-o cratiţă cu apă clocotită timp de 5 minute, scurgeţi şi răciţi sub apă rece.
Fierbeţi spaghetele după indicaţiile de pe pachet. Tăiaţi ficaţii de pasăre în bucăţi, încălziţi uleiul într-o tigaie şi perpeliţi ficatul 8 minute, amestecând.
Săraţi, piperaţi. Adăugaţi roşiile şi lăsaţi pe foc încă 3 minute.
Scurgeţi pastele, amestecaţi-le cu broccoli şi cu sosul cu ficat. Serviţi imediat.
Pofta buna!