Spaghete cu ficat de pasare

Printeaza

Spaghete cu ficat de pasare din: spaghete, broccoli, tomate, ficat de pasare, ulei de masline, sare, piper.

Ingrediente:

  • 250 g spaghete integrale
  • 300 g bucheţele de broccoli
  • 3 tomate
  • 300 g ficat de pasăre
  • 2 linguri ulei de măsline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare Spaghete cu ficat de pasare:

Spălaţi tomatele, tăiaţi-le în patru, îndepărtaţi seminţele, apoi, tăiaţi-le cubuleţe.

Puneţi broccoli într-o cratiţă cu apă clocotită timp de 5 minute, scurgeţi şi răciţi sub apă rece.

Fierbeţi spaghetele după indicaţiile de pe pachet. Tăiaţi ficaţii de pasăre în bucăţi, încălziţi uleiul într-o tigaie şi perpeliţi ficatul 8 minute, amestecând.

Săraţi, piperaţi. Adăugaţi roşiile şi lăsaţi pe foc încă 3 minute.

Scurgeţi pastele, amestecaţi-le cu broccoli şi cu sosul cu ficat. Serviţi imediat.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.