Tocana de mazare cu paste si kaizer din: kaizer, mazăre din conservă, ceapă, sare, piper alb, boia dulce, patrunjel verde, ulei, pastă de roşii, paste melcişori, spaghete sau spirale. Ingrediente: 150 g kaizer 250 g mazăre din conservă 1 ceapă sare piper alb măcinat boia dulce 1 legătură pătrunjel verde 2-3 linguri ulei 2 linguri pastă de roşii 250 […]
Spaghete cu kaizer, rosii si sos de usturoi
PrinteazaSpaghete cu kaizer, rosii si sos de usturoi din: spaghete, kaizer, usturoi, ulei de măsline, bulion, sare, cimbr, frunze de valeriană, rosii.
Ingrediente:
- 500 g spaghete
- 4 felii groase de kaizer
- 5 căţei de usturoi
- 1 linguriţă ulei de măsline
- 1 lingură bulion
- sare
- cimbru proaspăt
- câteva frunze de valeriană
- câteva roşii mici
Mod de preparare:
Pui spaghetele la fiert în apă clocotită, uşor sărată, încingi într-o tigaie uleiul de măsline şi căleşti 2-3 minute kaizerul, acoperind vasul cu un capac.
Adaugi usturoiul tăiat în felioare si reduci focul la minimum. Scurgi în strecurătoare spaghetele fierte.
Pui spaghetele în tigaie, peste kaizer şi usturoi, măreşti intensitatea focului la mediu, adaugi bulionul şi amesteci până când spaghetele se acoperă cu sos. lei vasul de pe foc şi presari cimbru.
Lângă porţia de spaghete aşezi o porţie mică de salată de valeriană şi roşii.
Astfel, vei avea la masă proteine, carbohidraţi şi o doză de vitamine.
Spaghete cu kaizer, rosii si sos de usturoi
Pofta buna!
poate iti place si:
Tocana de mazare cu paste si kaizer
Pofta buna!