Spaghete cu legume si branza de oaie
PrinteazaSpaghete cu legume si branza de oaie din: ardei grasi, vanata, dovlecel, usturoi, piper, ulei, oregano, paste, sare si branza de oaie.
- cate 3 ardei grasi (galbeni si rosii)
- 1 vanata
- 1 dovlecel
- 2 catei de usturoi
- piper
- 5 linguri ulei
- 1 lingurita oregano (uscat)
- 400 g paste in forma de tub
- sare
- 50 g branza rasa de oaie
Mod de preparare:
Se incinge cuptorul pana la temperatura de 250C. Se spala si se curata ardeii grasi apoi se taie in sferturi.
Bucatile se asaza cu pielea in sus pe o tava tapetata cu hartie de copt si se dau 25 de minute la cuptor.
Apoi se scoate tava si li se indeparteaza pielea. Intre timp, restul legumelor se spala, se curata si se taie felii.
Usturoiul se decojeste si se taie felii. bucatele de ardei se desprind de pe tava.
Se aranjeaza uniform feliile de vanata si de dovlecel pe tava, se presara cu piper, se picura cu ulei si se dau timp de 12 minute la cuptor.
Dupa 6 minute de coacere se adauga usturoiul si oregano.
Fierbeti pastele dupa indicatiile de pe pachet. Amestecati pastele cu legumele gratinate si presarati-le cu branza rasa.
Spaghete cu legume si branza de oaie
Pofta buna!