Spaghete cu legume, carne si vin alb
PrinteazaSpaghete cu legume, carne si vin alb din: spaghete, carne tocată de vită, ulei, ceapă, usturoi, vin alb demisec, pastă tomate, sare, piper, busuioc
Ingrediente:
- 1 pachet spaghete
- 500 g carne tocată de vită
- 2 linguri ulei
- 1 ceapă
- 3-4 căţei usturoi
- 50 ml vin alb demisec
- 200 g pastă tomate
- sare
- piper
- 5 frunze busuioc
Mod de preparare:
Fierbi spaghetele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Căleşti în ulei încins ceapa tăiată solzişori şi usturoiul zdrobit.
Când au devenit sticloase adaugi carnea carnea, amesteci, laşi 10 minute şi torni vinul.
Ţii să se evapore alcoolul, fără să amesteci, apoi pui pasta de tomate.
Potriveşti gustul de sare şi piper şi laşi la foc cam 1 oră.
Adaugi spaghetele fierte, laşi câteva clocote şi, dacă vrei sos mai mult, torni puţin din apa în care au fiert.
Serveşti cu busuioc tăiat.
Spaghete cu legume, carne si vin alb
Pofta buna!