Spaghete cu legume, carne si vin alb

Printeaza

Spaghete cu legume, carne si vin alb din: spaghete, carne tocată de vită, ulei, ceapă, usturoi, vin alb demisec, pastă tomate, sare, piper, busuioc

 

Ingrediente:

  • 1 pachet spaghete
  • 500 g carne tocată de vită
  • 2 linguri ulei
  • 1 ceapă
  • 3-4 căţei usturoi
  • 50 ml vin alb demisec
  • 200 g pastă tomate
  • sare
  • piper
  • 5 frunze busuioc

Mod de preparare:

Fierbi spaghetele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Căleşti în ulei încins cea­pa tăiată solzişori şi usturoiul zdrobit.

Când au devenit sti­cloase adaugi carnea carnea, amesteci, laşi 10 minute şi torni vinul.

Ţii să se evapore alcoolul, fără să amesteci, apoi pui pasta de to­mate.

Potriveşti gustul de sare şi piper şi laşi la foc cam 1 oră.

Adaugi spaghetele fierte, laşi câteva clocote şi, dacă vrei sos mai mult, torni puţin din apa în care au fiert.

Serveşti cu busuioc tăiat.

 

Spaghete cu legume, carne si vin alb

Spaghete_cu_legume_carne_si_vin_alb

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.